Voor wie welke behandeling?

Energetische behandelingen zijn geschikt voor kinderen, jongeren en ouderen. Of een aandoening of klacht nu lichamelijk of mentaal van aard is, er zal altijd sprake zijn van een energieprobleem. Misschien heb je te weinig energie of is de verdeling ervan niet optimaal. Een energetische behandeling pakt het probleem in de kern aan.
Enkele voorbeelden uit de praktijk

 

  • Op het werk loop je op je tenen en wordt er week in, week uit een beroep gedaan op je mentale vermogen. Van nature ben je echter een gevoelsmens en heb je het hier dus lastig mee. Er ontstaat daarom een tekort aan energie in het mentale deel van je persoonlijkheid. Dit deel correspondeert met de bovenbuik. Omdat hier energie weglekt ontstaat er een tekort en, krijg je problemen met je spijsvertering, bijvoorbeeld maag- en/of darmklachten. Energetische behandelingen brengen je lichaam terug in balans.
  • Stress, in welke situatie dan ook, zorgt er voor dat je regelmatig  geïrriteerd en boos bent. Je kruinchakra raakt hierdoor min of meer verstopt, wat tot lichamelijke klachten als hoofdpijn of bijv. neusbijholteontsteking kan leiden. Energetische behandelingen verhelpen de klachten en zorgen ervoor dat je meer in harmonie komt met jezelf en/of je omgeving, waardoor de stressbeleving vermindert.
  • Kleine kinderen groeien snel en dit vergt enorm veel energie. Dit kan tot een energietekort in verschillende delen van het lichaam leiden. Het kind krijgt hierdoor bijvoorbeeld  last van oorpijn, of erger, een oorontsteking. Met soms vervelende bijkomstigheden als buisjes tot gevolg.
    Een ander veel voorkomend probleem door energietekort, veroorzaakt groeipijn bij kinderen. Energetische behandelingen zorgen voor extra energie en hernieuwde balans en voorkomen zo klachten.
  • Als je geconfronteerd wordt met kanker, dan weet je dat ziek zijn al heel veel energie kost. Chemo- en/of bestralingskuren leveren een extra aanslag op je lichaam.  Daarnaast word je ook psychisch zwaar op de proef gesteld. Energetische behandelingen kunnen je last verlichten, vervelende bijwerkingen van kuren verminderen en zo de kwaliteit van je leven verbeteren.

Uiteraard is elk mens, elke cliënt anders. Energetische behandelingen zijn dus altijd maatwerk. Maar voor iedereen geldt: extra energie, in de juiste balans, geeft meer lichamelijke- en psychische veerkracht. Sowieso is het verstandig ook bij je huisarts langs te gaan.

‘Energetische behandelingen brengen je lichaam terug in balans’